Vælg en side

Alfa Omega Klinikken introducerer fremtidens ikke-kirurgiske teknologi til kropsmodellering, Deep Slim – Behandlingen, der reducerer genstridige fedtdepoter, opstrammer huden og reducerer appelsinhud

Alfa Omega Klinikken er en stor og kendt kosmetisk klinik i København med samlet 20 års erfaring inden for æstetiske og medicinske behandlinger. Her undervises læger og sygeplejersker i korrekt udførelse, og man sætter en ære i at give den enkelte kunde en grundig hud-analyse, rådgivning og vejledning forud for enhver behandling – behandlinger, som er de bedste på markedet. Deriblandt Deep Slim, som i danske sammenhænge er en helt ny behandlingsmetode inden for bodysculpting – dvs. kropsmodellering – og som kun findes i Alfa Omega Klinikken.


Deep Slimbehandlingen foretages altid af en kosmetisk sygeplejerske.

Mere skånsom og mere effektiv

Deep Slim® består af en revolutionerende multifokal ultralydsteknologi, der stimulerer huden uden varme eller ødelæggende kulde. På den måde undgår du skader på fedtvævet, og det giver dig muligheden for hurtigt at opnå helt fantastiske resultater. Fedtcellerne reduceres, og kommer ikke igen, som det kan ske ved andre fedtreducerende behandlinger, og Deep Slim-behandlingen styrker samtidig hudens evne til at gendanne kollagen. Tilsammen opnår du både en optimeret kropsform og hudopstramning.


Resultat efter 1 behandling på 20 min.

Få bugt med fedtdepoterne

Den nye behandling er designet til dig, der ønsker at modellere din krop. Selvom du træner, er det fx ikke altid nok til at få bugt med genstridige fedtdepoter som ridebukselår, mavedelle, mormorarme, mande-bryster m.m. Deep Slim styrker nemlig kropsformen ved at korrigere for de uønskede fedtdepoter på maven, armene, ryggen, flankerne, lår, balder eller knæ – allerede efter en til to behandlinger. Som hudforbedring reducerer Deep Slim appelsinhud og opstrammer huden, fx efter graviditet, vægttab og aldersforandringer. Den er fuldstændig smertefri, har ingen bivirkninger, er uden downtime og varer i gennemsnit 20 minutter. De første resultater er ofte synlige efter den første behandling – afhængig af hudstruktur og fedtlag – og til appelsinhud og ekstra omfangsrige fedtdepoter anbefales minimum tre gange.

NORD-tilbud
Sommerslank og fast hud
1 område: 3.900 kr.
2 områder: 7.000 kr.
3 områder: 9.000 kr.

1 område er fx topmave, lille mavedelle, dansehåndtag, mormorarme, mandebryster, ridebukselår osv.
Jo flere områder du vælger, jo mere sparer du.

Gælder til og med maj 2022.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.