Vælg en side

Det er ganske revolutionerende: Alfa Omega Klinikken har udviklet et unikt behandlingsforløb med mesoterapi til dig, der ønsker dit hår tilbage.

Billederne taler sit tydelige sprog: håret ser bare sundere, fyldigere og glansfuldt ud på efter-billedet. Hår, der tilhører kvinder og mænd, som alle har været igennem et forløb med mesoterapi hos Alfa Omega Klinikken. En i danske sammenhænge ny behandling, og som i København og omegn kun tilbydes hos Alfa Omega Klinikken i København. Her udfører udelukkende erfarne sygeplejersker og læger kosmetiske behandlinger ud fra et 360 graders syn på krop og skønhed:

– Vi gør meget ud af vores grundige forundersøgelser, hvad enten det drejer sig om hud eller hår, og vi udfører udelukkende kosmetiske behandlinger, som giver dig et friskere og naturligt udseende, fortæller klinikkens indehaver, kosmetisk sygeplejerske Mitte Skjold.

Eksperter i mesoterapi

Alfa Omega Klinikken tilbyder en lang række kosmetiske behandlinger, samt mindre kirurgiske indgreb. Mesoterapi til hår er noget af det nyeste, og eftersom Alfa Omega Klinikken har mest erfaring med mesoterapi, så underviser de også andre behandlere i det.

Behandlingen egner sig til alle dem med hårtab, hår der nemt knækker og kun vokser til en bestemt længde, samt skadet og porøst hår. Der er tale om et forløb af seks gange med behandling hver 14. dag. Men allerførst skal man til en gratis konsultation for dels at afdække grunden til hårets tilstand og ikke mindst afgøre, om man vil drage nytte af behandlingen.

Vitamin- og mineral boost

Behandlingen er baseret på forskning, men vi er 100 procent realistiske. Der skal være dun og liv i hår-sækkene for, at det virker. Dvs., er du helt skaldet, kan behandlingen ikke optimere dit resultat, siger Mitte, der så til gengæld har set rigtig mange overbevisende resultater hos både mænd og kvinder med hårtab eller tyndt hår, der efter 3-4 måneder med mesoterapi oplever, at få fyldigere, sundere og mere glansfuldt hår. Selve behandlingen består af injektioner i hoved-bunden med et specialudviklet serum spækket med vitaminer og mineraler. Selv mennesker med en lav smertetærskel kan klare det. Efter 6 måneder er forandringen optimal, og den holder, hvis man fortsætter med at behandle sit hår godt. 

Goder til NORDs læsere

Oplys koden NORD ved bestilling af mesoterapi-forløb af 6 gange med behandling hver 14. dag og få 1 gratis hårserum.
Værdi 375 kr.

Mesoterapi-behandlingen kræver en særlig shampoo og omtalte serum. Spørg for samlet pris til forundersøgelsen.

Besøg NORD’s Sundheds butikker her:


error: Indhold er beskyttet.