Vælg en side

Han skabte en stor succes med 00’ernes første danskproduceret essentielle olie, som mange elskede, fordi de fik flottere hud og hår af den. I virkeligheden var der en livskrise bag den, hvilket der også er bag hans nyeste skønhedsolie, hvor krisen har været større og olien er blevet bedre.

Det er ikke til at se, at den blonde, veltrimmede mand, der tager sig et fodbad i den nye spa på Marienlyst Strandhotel – et af de mange steder, hvor man sælger hans nye store satsning – skønhedsolien Ztrengz – netop har været igennem en livskrise af de større.

Privat har jeg skåret livet helt ind til benet, hvor det materialistiske spiller en forsvindende lille rolle. Jeg vil hellere omgås kærlige mennesker og udvikle produkter, som gør en forskel for andre mennesker.

Alexander Krewald smiler og hælder soja i kaffen, da vi et par dage tidligere mødes til en snak om den rejse, han har været på. En fortælling om, hvordan man går fra at holde møder på bonede gulve i jakkesæt til at sælge olie på helsemesser iført shorts.

Jeg er oprindelig uddannet inden for økonomi og IT, og fik tidligt i livet en hæsblæsende karriere, hvor jeg tjente godt, men også arbejdede rigtig meget, begynder Alexander, som er 49 år og pt. bor i Gentofte med sin kæreste.

Se film fra Photoshoot

Idyllisk liv i Sverige

Alexander har spolet tiden tilbage til i starten af 20’erne. På et tidspunkt arbejdede han for Deloitte, hvor han mødte sin daværende kone.

Vi elskede begge naturen og dyr, derfor købte vi først et landsted i Nordsjælland, men vi ville have noget større, og det bragte os til Sverige, fortæller Alexander om familielivet, som i 2004 er vokset til de tre børn – Emma, Paula og Horst – og som han tydeligvis er stolt af.

De har haft en meget atypisk opvækst med et stærkt søskendebånd, fordi vi boede langt væk fra alting, og selvom det ikke altid var nemt for dem, har det også gjort dem til nogle meget stærke og skønne mennesker.

Wake-up call

Selvom familien dyrkede landlivet i det svenske, så pendlede Alexander stadig til København for at arbejde.

Jeg kørte hele tiden, og jeg var i virkeligheden ekstremt stresset, og en dag kørte jeg galt. Bilen blev total smadret og Alexander var intakt, men ikke sjælen.

Jeg vidste, at jeg måtte skabe en forandring, for det liv fungerede slet ikke for mig. Alexander var på det tidspunkt begyndt at interessere sig rigtig meget for det alternative, især fordi familien var ramt af allergi, og til mental inspiration brugte han supercoachen Anthony Robbins metoder.

Min ældste datter havde sukkerallergi, hendes mor havde hudproblemer, og jeg var stort set afhængig af min næsespray, og så var jeg helt generelt i markedet for en livsstilsændring.

Familien afprøvede forskellige produkter – bl.a. hørfrøolie og Omega-3-olie – og oplevede for alvor en forandring.

Vi fik det alle væsentligt bedre efter vi begyndte at indtage forskellige essentielle olier, og derfor var det naturligt selv at eksperimentere med forskellige blandinger.

Sadlede helt om

En interesse som blev til en engrosvirksomhed med helse- og naturlige skønhedsprodukter, og i 2006 blev den første olie udviklet, som kom til at revolutionere familiens liv. I første omgang gik det stille og roligt med salget, indtil en svensker i en lokal avis fortalte om, at han var blevet invaliderende ledsmerter kvit, efter han havde brugt olien.

Salget eksploderede simpelthen på få uger. Fra da af blev det til en god forretning med salg i hele Norden.

Det var en fantastisk tid, hvor jeg indimellem måtte knibe mig selv i armen, fordi jeg havde arbejdet med strømlinede virksomheder i 15 år og endte med at blive både produktudvikler, sælger og designer!

Tilbage til Danmark

I 2016 stopper eventyret dog, da parret beslutter sig for at gå fra hinanden.

Jeg har været helt nede og suge grundvand, for når man mister alt, bliver man nødt til at genopfinde
sig selv. For Alexander har det betydet at flytte tilbage til Danmark igen.

Jeg kan huske, at jeg en dag stod på Geels Bakke og betragtede deltagere til en ironman løbe forbi, og lige dér besluttede jeg mig for at hive mig selv op og udvikle et nyt produkt, der skulle være lige så stærkt som dem.

Det er blevet til Ztrengz Beauty Oil. En økologisk koldpresset olie indeholdende 10 forskellige essentielle olier. Den første havde fem. Ztrengz Beauty Oil er den første på markedet, som dækker alle kroppens behov for Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer. Dem, der holder os smukke og spændstige, er antiinflammatoriske og er guf for hjernen og hjertet.

De fleste mennesker lever et stresset liv med alt for stor ubalance i kosten, særligt hvad angår de essentielle fedtsyrer Omega-3 og Omega-6. Derfor har jeg arbejdet hårdt og længe på at udvikle en superolie, som giver os den helt rette sammensætning af de to essentielle fedtsyrer, hvis effekt er uden sammenligning.

Ny olie – enkelt liv

Er man i tvivl, behøver man bare se på Alexander, hvis liv ikke ville være det samme uden essentiel olie.

Jeg har indtaget mine egne essentielle olier de seneste 14 år, og mit liv er markant anderledes. Jeg har tabt mig 14 kilo og har ikke skyggen af allergi, så derfor ved jeg på min egen krop, hvor godt det virker.

Det har taget Alexander to år at udvikle den nye olie sideløbende med, at han har forsøgt at finde sig til rette i sit nye liv i sit gamle hjemland.

Det har været sindssygt hårdt, men jeg synes, at jeg både har fundet ind til kernen af mig selv og skabt et helt unikt produkt, som jeg glæder mig til at få ud i verden.

Alexander Krewald
Produktudvikler og indehaver af Ztrengz Beauty Oil. Født i Birkerød, har boet i Sverige i 18 år og bor i dag i Gentofte. Far til Emma, 22 år, Paula, 17 år og Horst, 15 år.

Besøg NORDs mode butikker her:

Bodenhoff – Den store bager

Bodenhoff – Den store bager

Christian Bodenhoff er bager og har bl.a. butik i Rotunden i Hellerup. Han er iværksætter og anden generation i et familiefirma, og han har altid knoklet syv dage om ugen. Efter hans og hans families voksende forretning har fået en professionel bestyrelsesformand og en butiksdirektør, er han langsomt ved at lære, hvor han skal bruge sine kræfter.

læs mere
Frihedstrang og stædighed bærer mig igennem de hårde tider

Frihedstrang og stædighed bærer mig igennem de hårde tider

Sygeplejerske og direktør Johanne Sand står bag en af tidens stærkeste tendenser: Privat sygepleje. Mød hende til en ærlig snak om at komme i mål med sine drømme.
Hundehvalpen Luna grynter tilfreds på stuegulvet, og Johanne Sands yngste barn, Isolde på 8, hilser velopdragent med hånd­tryk. NORD er på besøg hos kvinden bag JS PrivateNurse. Et sygeplejerskebureau bestående af 25 privatsygeplejersker med hoved­kontor på det smukke Næsseslottet, hvor billederne er taget. Den 40-årige sygeplejerske og direktør begyndte også sit liv i smukke omgivelser: På et stort landsted med heste og vand, og altid gang i den:

læs mere
error: Content is protected !!
X