Vælg en side

AHI POKE

Til 4 personer

Opskrift af: Alana Kysar

 

Ingredienser

• 1 kg frisk tun (yellowfin tun) skåret i store tern

• 1 spiseske sesamolie

• 1 spiseske soya

• 1/4 kop fintskåret hvide løg

• 1/4 kop hakket forårsløg

• Lidt havsalt

• 1/2 teske chiliflager

• 2 teskeer finthakkede ristede macadamianødder

• 1 teske ristede lyse – eller sorte sesam

• Tørret tang skåret i fine strimler til at pynte med.

• Serveres med kogte ris

Sådan gør du:

Bland tun, sesamolie, soya, salt, løg, chili, sesam og nødder forsigtigt sammen i en skål og smag til.

Anret risene i skålene og top med tunblandingen. Pynt med de tørrede tangstrimler og server straks. Velbekomme.

 

 

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Nem tærte med sommerbær og is

Nem tærte med sommerbær og is

Denne tærte er utrolig let at tilberede, da bunden ikke skal bages først. Brug lige de sommerbær, du har lyst til. Server tærten lun med creme fraiche, flødeskum eller som mig - med en god vaniljeis. BUND:150 g koldt smør200 g hvedemel1/2 dl flormelis 1 æg1/2 spsk....

læs mere
error: Content is protected !!
X