NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Ser du ældre ud, end du føler dig? Er huden blevet tyndere og fedtvævet taget sydpå? Og har hamsterposerne og den løse hud på halsen taget over? Så er du måske klar til et totalt aldersforvandlende ansigtsløft i luksusklassen.

Er du ked af dine aldringstegn? Hænger huden i ansigtet og på halsen, så du konstant ser træt ud? Og har du allerede forsøgt dig med anti-age cremer og endda ikke-kirurgiske behandlinger med laser, fillers eller Botox uden tilfredsstillende resultater? Så kan et full face ansigtsløft være løsningen.
– Vi når alle en alder, hvor løsningen på den slappe hud ikke længere kan klares med injektionsbehandlinger, siger plastikkirurgen Abdul Tareen og indehaver af AGATA, der er en af Danmarks ældste og mest erfarne plastikkirurgiske klinikker med en kosmetisk afdeling i Hellerup og privathospital i Frederikssund. Her er det Abdul Tareen og to andre plastikkirurger, der foretager operationerne. Abdul og Aneela Tareen åbnede deres første klinik i 2005.

SKRU TIDEN TILBAGE

– Ved et ansigtsløft retter man hudens struktur og fundament på én gang, noget som Botox og fillers slet ikke kan erstatte. For når hudens struktur bliver slap, er det kun et facelift, der kan stramme op på det, forklarer Abdul. Den helt store effekt opleves med klinikkens efterspurgte Nefertiti facelift – også kaldet 3D full facelift. Et omfattende ansigtsløft, der består af 3 trin: Før, under og efter selve operationen.


I Nefertiti-behandlingen indgår også kemiske peelinger og laser- eller vampyrbehandlinger + funktionelle hudplejeprodukter.


Nefertiti facelift er et 3D ansigtsløft i luksusklassen, deri involverer 14 forskellige punkter for et helt unikt og opstrammende resultat. Et ansigtsløft, der genskaber dine ungdommelige konturer, så du ser op til 15 år yngre ud.

1.

Det første step i Nefertiti behandlingen er en hudoptimering før operationen. Her benyttes kemisk peeling suppleret med AGATA klinikkens high-end hudpleje-produkter.

2.

Næste step er selve operationen, der foregår i fuld bedøvelse og omfatter 14 områder på ansigtet og halsen:
• Udvidet halsløft inkl. dobbelt opstramning af halsmuskel på både for- og bagside
• MAS-lift inkl. udglatning af overgang til nedre øjenlåg
• Jowls korrektion (hamsterposer)
• Øvre øjenlågsoperation
• Nedre øjenlågsoperation inkl. midface – advanced
• Tindingeløft (temporaral lift) – advanced
• Øjenbrynsløft – endoskopisk
• Læbe rejuvenation
• Fedtsugning af hage
• Fedtsugning af hals
• Fedtinjektion inkl. stamcellebehandling til volumen restoration og rejuvenation

3.

Tredje og sidste step er den såkaldte post-operative optimering. Forløbet varer op til et par måneder og består af regelmæssige vampyr- eller laserbehandlinger i ansigtet og på halsen.


Ejerne af Agata Privathospital, Aneela og Abdul Tareen, – en af Danmarks ældste og mest erfarne plastikkirurgiske klinikker.

 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X