Vælg en side

Har hamsterposerne og den løse hud på halsen taget over? Ser du ældre ud, end du føler dig? Og har dine fillers svært ved klare opgaven? Så er det måske nu, du skal overveje et ansigtsløft


Det er en æstetisk oplevelse at vente på behandling i Agata Aesthetics.

 

Mange frygter kniven, når det gælder kosmetiske behandlinger. Og et lille prik virker meget mere overskueligt end at skulle skæres i, når det gælder de tidlige rynker og forandringer i huden. Men vi når alle en alder, hvor løsningen på den slappe hud hedder ansigtsløftning, siger plastikkirurgen Abdul Tareen og indehaver af AGATA, der er en af Danmarks ældste og mest erfarne plastikkirurgiske klinikker med et privathospital i Frederikssund. Her er det Abdul Tareen og to andre plastikkirurger, der foretager operationerne. Abdul og Aneela Tareen åbnede deres første klinik i 2005.

DEN STORE FORSKEL

– Forskellen på Botox og filler og et ansigtsløft er som at tale om en Boeing 747 versus en cykel. Ved et ansigtsløft retter man hudens struktur og fundament på én gang, og det kan Botox og fillers slet ikke erstatte. De er egnet til folk i 30-40 årsalderen, men når hudens struktur bliver slap, så er det kun et facelift, der kan stramme op på det, understreger Abdul.

SKRU TIDEN TILBAGE

Med næsten 20 års erfaring og et utal af behandlinger bag sig, er klinikken en af Danmarks førende specialister inden for ansigtsløftninger. Det grund-læggende ønske for patienterne er, at de vil se ud, som de gjorde engang. Men på en naturlig måde. Eller se friskere ud i forbindelse med overgangs-alderen, hvor huden mister fylde og fasthed. Her kan et ansigtsløft bremse tiden og give dig dit eget ansigt tilbage. Mange oplever, at de efter et facelift ser 10-15 år yngre ud.
Under indgrebet rettes hudens struktur og fundament på én gang, de overskydende fedtdepoter fjernes, og de underliggende muskler i ansigtet og på halsen strammes op. – Resultatet holder typisk i 10-15 år, men jo ældre man er, jo kortere tid holder det, understreger Abdul Tareen. Derfor er den ideelle alder for en ansigtsløftning omkring 50-års alderen – eller lige før overgangsalderen, inden huden bliver meget slap eller mister al volumen.

NYT ANSIGT PÅ INTERNATIONALT NIVEAU

Alle plastikkirurgiske operationer foretages på privathospitalet i Frederikssund under hypermoderne og trygge rammer med store operationsstuer og overnatningsfaciliteter. Ud over skønhedsoperationer som ansigtsløftninger på internationalt højt niveau tilbyder privathospitalet også næseoperationer, bryst- og kropsoperationer med udstyr af højeste kvalitet.
Prisen på et ansigtsløft starter ved 53.000 kr.

HIGH-END SKØNHEDSBEHANDLINGER I HELLERUP

Abdul Tareen og hans team har nu også åbnet en high-end afdeling, AGATA Aesthetics, på Hellerupvej 5 i Hellerup, hvor der primært foretages kosmetiske behandlinger som laser IPL, kemisk peeling, botox, fillers, microneedling og PRP samt forundersøgelser og efterbehandlinger til plastikkirurgi. Her tryller et håndplukket team af de dygtigste behandlere under kyndig ledelse af den daglige leder, Aneela Tareen, der ejer klinikken sammen med sin mand, Abdul. Her prioriteres den ypperste kvalitet til skarpe priser.

ANSIGTSLØFT inkl. fuldbedøvelse

MIDFACE fra 53.000 kr. Inkluderer kindløft, øvre- og nedre øjenlåg samt tindingsløft

NEDRE ANSIGT fra 57.000 kr. Inkluderer kindløft, kæbelinje, fedtsugning og halsmuskelopstramning

3D FACELIFT fra 130.000 kr. Hele ansigtet og panden løftes

 

Abdul Tareen er uddannet speciallæge i plastikkirurgi og har udført plastikkirurgiske operationer og kosmetiske behandlinger i knap 20 år. Han har i mange år oplært en række plastikkirurger i kosmetisk kirurgi. I øjeblikket skriver han om kosmetiske ansigts- og næse­operationer i det nye kirurgiske kompendium til lægeuddannelsen.

BEHANDLINGER HOS AGATA AESTHETICS

På AGATA Aesthetics i Hellerup foretages primært kosmetiske behandlinger som laser IPL, kemisk peeling, botox, fillers og microneedling samt forundersøgelser og efterbehandlinger til plastikkirurgi.

Alt udstyr er af højeste kvalitet.
Alle plastikkirurgiske operationer foretages på privathospitalet i Frederikssund, hvor der er to store operationsstuer og overnatningsfaciliteter.  Det drejer sig om mange forskellige typer af ansigtsoperationer, som ansigtsløftning og næseoperation, foruden bryst- og kropsoperationer. Se alle behandlinger på hjemmesiden.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Farvel til furer og rynker fra næse til mund

Farvel til furer og rynker fra næse til mund

Fylde er in. Det gælder også i ansigtet, som i takt med alderen lige så stille mister fedtet og ungdommens æblekinder. Få fylden tilbage hos specialisterne på Jagtvej. Kender du det? Tyngden og fylden, der tidligere var i kinderne og den øverste del af ansigtet drager sydpå. Det skaber furer fra næse og mund – de såkaldte nasolabiale linjer – som giver et træt og fladt udseende. Men det er der heldigvis råd for. Det fortæller hudterapeuten og bioanalytikeren Zina Al-Hamadani, der sammen med sin mand, special­lægen Muhammad Al-Hamadani driver den højt respekterede Midase Clinic på Jagtvej på Nørrebro.

læs mere
Naturlig smuk med plastikkirurgi

Naturlig smuk med plastikkirurgi

NORD kickstarter her den første af en række artikler om myter, facts og muligheder inden for plastikkirurgi sammen med Trine Foged Henriksen. Speciallæge, Ph.d., og ansvarlig for plastikkirurgien på Søernes Privathospital.
Lige ud til Søerne i København, ligger en stor, fornem bygning på Martinsvej. Søernes Privathospital står der på ind­gangs­partiet, og indenfor er alt diskret, indbydende og nyrenoveret. Her er Trine Foged Henriksen ansvarlig for plastikkirurgien. Smilende og fuld af overskud. Og ikke mindst naturlig smuk. Jeg har ingen anelse om hendes alder, men jeg ved, hun bl.a. har fået Feminas Kvindepris for sit arbejde med Mammaregisteret i 1999. Et register bestående af data fra 18.000 kvinder med kosmetiske eller rekonstruktive brystoperationer, som dels har dannet grundlag for mange viden-skabelige studier af de teknikker og implantater, man bruger i dag, og dels givet kvinder mulighed for at søge videnskabelig dokumentation om risici ved kosmetiske brystoperationer.

læs mere
Få en smuk næse

Få en smuk næse

AGATA Nordsjællands Privathospital har stor erfaring og ekspertise i at operere næser. Også dem der er mislykkedes andre steder. Næsen er bare ikke til at komme udenom. Den sidder midt i ansigtet, og kan man ikke forlige sig med den, kan man få den opereret. Men det er ikke et helt ukompliceret indgreb, og derfor er det vigtigt, at man kun benytter sig af de bedste kirurger. AGATA er en plastikkirurgisk special­­lægeklinik og privathospital med mere end 15 års erfaring i kosmetiske operationer og injektions- og laserbehandlinger i henholdsvis Frederikssund og Hellerup. Er drømmen en ny næse, skal du til Frederikssund.

læs mere

error: Content is protected !!
X