Vælg en side

– Vores kunder skal have det bedste af det bedste, når de beslutter sig for et indgreb som fx et facelift, en næseoperation eller en kosmetisk behandling, men vores priser er ikke højere, siger Aneela Tareen, som er leder af den nye klinik i Hellerup, AGATA Aesthetics. Hun ejer klinikken sammen med sin mand, klinikchef og speciallæge Abdul Tareen.

 

Fuld diskretion

Han viser NORD rundt i de smukt nyindrettede lokaler i stueetagen. Klinikken har både indgang fra Hellerupvej og en indgang ud til p-pladsen, som man kan benytte sig af, hvis man har brug for diskretion. Det er Aneela og Abdul Tareen vant til at håndtere. Her i Hellerup foretages primært skønhedsbehandlinger. Desuden kommer de plastikkirurgiske læger for at lave forundersøgelser og efterkontroller til operationer.

 

Eget Privathospital

AGATA er en af Danmarks ældste og mest erfarne plastikkirurgiske klinikker med et privathospital i Frederikssund, hvor Abdul Tareen og to andre plastikkirurger foretager operationerne. De åbnede deres første klinik i 2005, og siden har klinikken udviklet sig fra ét lille lokale til et stort privathospital.

 


Det er en æstetisk oplevelse at vente på behandling i Agata Aesthetics.

 

Stor erfaring

Abdul Tareen er uddannet speciallæge i plastikkirurgi og har udført plastikkirurgiske operationer og kosmetiske behandlinger i knap 20 år. Han har i mange år oplært en række plastikkirurger i kosmetiskkirurgi, og han er netop i gang med at skrive om kosmetiske ansigts- og næseoperationer i det nye kirurgisk kompendium til lægeuddannelsen.

 

Niveau som i Paris og London

Klinikken i Hellerup er AGATAS første udvidelse mod København. – Vores klinik matcher publikum her i området, og vi har håndplukket det bedste personale til at være her, siger Abdul Tareen, som mærker, at danskerne er blevet meget åbne over for skønhedsoperationer, men så fortjener de også topniveau.

 


Du kan vælge mellem en vifte af kosmetiske behandlinger.

 

BEHANDLINGER HOS AGATA AESTHETICS

På AGATA Aesthetics i Hellerup foretages primært kosmetiske behandlinger som laser IPL, kemisk peeling, botox, fillers og microneedling samt forundersøgelser og efterbehandlinger til plastikkirurgi.

Alt udstyr er af højeste kvalitet.
Alle plastikkirurgiske operationer foretages på privathospitalet i Frederikssund, hvor der er to store operationsstuer og overnatningsfaciliteter.  Det drejer sig om mange forskellige typer af ansigtsoperationer, som ansigtsløftning og næseoperation, foruden bryst- og kropsoperationer. Se alle behandlinger på hjemmesiden.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Farvel til furer og rynker fra næse til mund

Farvel til furer og rynker fra næse til mund

Fylde er in. Det gælder også i ansigtet, som i takt med alderen lige så stille mister fedtet og ungdommens æblekinder. Få fylden tilbage hos specialisterne på Jagtvej. Kender du det? Tyngden og fylden, der tidligere var i kinderne og den øverste del af ansigtet drager sydpå. Det skaber furer fra næse og mund – de såkaldte nasolabiale linjer – som giver et træt og fladt udseende. Men det er der heldigvis råd for. Det fortæller hudterapeuten og bioanalytikeren Zina Al-Hamadani, der sammen med sin mand, special­lægen Muhammad Al-Hamadani driver den højt respekterede Midase Clinic på Jagtvej på Nørrebro.

læs mere
Naturlig smuk med plastikkirurgi

Naturlig smuk med plastikkirurgi

NORD kickstarter her den første af en række artikler om myter, facts og muligheder inden for plastikkirurgi sammen med Trine Foged Henriksen. Speciallæge, Ph.d., og ansvarlig for plastikkirurgien på Søernes Privathospital.
Lige ud til Søerne i København, ligger en stor, fornem bygning på Martinsvej. Søernes Privathospital står der på ind­gangs­partiet, og indenfor er alt diskret, indbydende og nyrenoveret. Her er Trine Foged Henriksen ansvarlig for plastikkirurgien. Smilende og fuld af overskud. Og ikke mindst naturlig smuk. Jeg har ingen anelse om hendes alder, men jeg ved, hun bl.a. har fået Feminas Kvindepris for sit arbejde med Mammaregisteret i 1999. Et register bestående af data fra 18.000 kvinder med kosmetiske eller rekonstruktive brystoperationer, som dels har dannet grundlag for mange viden-skabelige studier af de teknikker og implantater, man bruger i dag, og dels givet kvinder mulighed for at søge videnskabelig dokumentation om risici ved kosmetiske brystoperationer.

læs mere
Få en smuk næse

Få en smuk næse

AGATA Nordsjællands Privathospital har stor erfaring og ekspertise i at operere næser. Også dem der er mislykkedes andre steder. Næsen er bare ikke til at komme udenom. Den sidder midt i ansigtet, og kan man ikke forlige sig med den, kan man få den opereret. Men det er ikke et helt ukompliceret indgreb, og derfor er det vigtigt, at man kun benytter sig af de bedste kirurger. AGATA er en plastikkirurgisk special­­lægeklinik og privathospital med mere end 15 års erfaring i kosmetiske operationer og injektions- og laserbehandlinger i henholdsvis Frederikssund og Hellerup. Er drømmen en ny næse, skal du til Frederikssund.

læs mere

error: Content is protected !!
X