NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Overlæge og speciallæge i dermatologi, Christina Skovbøllling Haak, og dermatologisk og kosmetisk sygeplejerske, Louise Solhøj Madsen.

 

På privathospitalet Adeas, der ligger i Parken på Østerbro, bliver du behandlet af nogle af Danmarks dygtigste hudspecialister. Klinikken behandler både egentlige hudsygdomme samt kosmetiske og aldersrelaterede behandlinger.

 

Ét af klinikkens behandlingstilbud er IPL og laserbehandling, der blandt andet bruges til at fjerne ar i huden, efter fx acne, og til behandling af rosacea. IPL og laser bruges også til at fjerne pigmentpletter, karsprængninger, uønsket hårvækst og til at reducere rynker. Behandlingerne kræver en specialuddannelse, som klinikkens personale ikke alene har, men også underviser andre i. Det er meget effektive behandlinger, som er blevet rigtig godt modtaget. Dorte Kalhøj, der har været på klinikken siger: – Min hud var blevet uensartet, hvilket jeg synes, fik mig til at se ældre ud. Derudover lider jeg af rosacea, hvor min hud pludselig blusser op. Efter blot én behandling med IPL ser min hud helt anderledes jævn og fin ud.

 

 

Behandlinger i særklasse

Parkens hud- og laserklinik består af et team, der har en enestående ekspertise. Den ene del af teamet er overlæge og speciallæge i dermatologi, Christina Skovbøllling Haak, mens den andel del af teamet består af dermatologisk og kosmetisk sygeplejerske, Louise Solhøj Madsen. Ud over en ekstremt høj faglighed, så har de også en enestående evne til at rådgive og sætte sig i den enkeltes sted. – Det er afgørende for os, at vores patienter føler, at de får den bedste rådgivning og opnår de bedste resultater. Hos os kan man være sikker på, at behandlingen bliver fulgt nøje, uanset om man kommer med en hudsygdom eller for en kosmetisk behandling. Alle får førsteklasses service, siger overlæge Christina Skovbølling Haak.

 

Ingen ventetid og tid til den enkelte

En henvisning til behandling i det offentlige sund-hedsvæsen betyder ofte måneders ventetid. Hos Parkens hud- og laserklinik slipper man for ventetid, og der er altid afsat 30 minutter til konsultation. Christina Skovbølling Haak afslutter: – Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og vi lever af glade patienter. Derfor kan du være sikker på, at vi gør vores bedste for at få dig til at føle dig tryg og godt behandlet.

 

Få 500 kr. i rabat på din første (kosmetiske) behandling, hvis du bruger koden ”Nord”, når du ringer ind og bestiller tid.

Priseksempler:
Hårfjerning med IPL Laser, underben
1.900 kr.

Hudforyngende laser, helt ansigt
3.500 kr.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Plastikkirurgi til mænd

Plastikkirurgi til mænd

Jægerkroppen er aldrig gået af mode, og flere og flere mænd benytter sig af plastikkirurgi til at opnå deres kropsideal. Plastikkirurg Trine Foged Henriksen fra Søernes Privathospital fortæller her om plastikkirurgi til mænd.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X