NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Huden er kroppens største organ, og hudsygdomme betyder ofte stærkt forringet livskvalitet, ligesom patienter kan være både fysisk og psykisk hårdt ramt. En effektiv og hurtig behandling af hudsygdomme og kosmetiske skavanker er derfor af afgørende betydning for patienternes velvære. Adeas har særdeles kompetent personale med mange års erfaring. Ekspertisen strækker sig fra sygdomme i huden til kosmetiske behandlinger. Christina Skovbølling Haak, der er Ph.d, overlæge og speciallæge i dermatologi, forklarer:
– Vi favner det brede dermatologiske speciale. Hos os kan du både få udredning, diagnostik og behandling af akutte, subakutte og kroniske hudsygdomme. Herudover har vi nichekompetencer i dermatologiske laseroperationer og laserbehandlinger. Vores brede og mangeårige dermatologiske baggrund omkring hudsygdomme gør, at vi har et solidt grundlag også for de rent kosmetiske behandlinger. Vores kosmetiske patienter møder dermed en ekspertise, som kun sjældent ses i den kosmetiske branche.

 

Fraktioneret laser mod rynker, ar og strækmærker

DERMATOLOGI, LASERKLINIK OG KOSMETISKE BEHANDLINGER

Adeas tilbyder dermatologi, laserklinik og kosmetiske behandlinger, og uanset behov er det særdeles vigtigt at behandlingsforløbet er grundigt planlagt. Det kræver således ofte en grundig undersøgelse af huden og kendskab til sygehistorik at lave en udredning af hudsygdomme. Hos Adeas er der derfor altid afsat 30 min. til en forundersøgelse. Undersøgelse af en hudlæge for hudsygdomme vil typisk koste 2500 kr. mens forundersøgelse med henblik på kosmetiske behandlinger som udgangspunkt er gratis.
– Det er afgørende for os at patientsikkerhed, kvalitet og service er i centrum for alt, hvad vi gør. Vi har hos Adeas fokus på at være ekstra grundige med patientinformation, både mundtligt og skriftligt, forklarer Christina Skovbølling Haak. Hos Adeas gennemføres alle behandlinger efter gældende retningslinjer fra Styrelsen for Patientsikkerhed, og patienterne vil opleve et højt fagligt og servicemæssigt niveau.

 

Hudlæge Christina Skovbølling Haak og sygeplejerske Louise Solhøj Madsen.

DU SLIPPER FOR VENTETID

En henvisning til behandling af hudsygdomme i det offentlige sundhedsvæsen betyder ofte uger til måneders ventetid. Hos Adeas Hospital i Parken er fokus at tilbyde patienterne hurtig behandling og tryghed.
– Vi har stor grad af kontinuitet i behandlingen og de personer patienten møder undervejs. Hvadnenten det er hudsygdomme eller en ren kosmetisk behandling kan man således være sikker på, at behandlingen bliver fulgt nøje, og der ikke foregår upræcis overlevering. Man får en førsteklasses service, slutter Christina Skovbølling Haak

Besøg NORD’s Sundheds butikker her:

Værd at vide om brystforstørrelser

Værd at vide om brystforstørrelser

En af de mest populære plastikkirurgiske operationer er brystforstørrelsen. Alligevel er der meget at tage højde for, inden du beslutter dig for en større skål. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi går highend-teknikker og rådgivning hånd i hånd.

læs mere
Alfa Omega Klinikkens rynkeguide

Alfa Omega Klinikkens rynkeguide

Vi kan ikke komme uden om rynker, men vi kan styre dem, så rynkerne synes smukke og milde, og stadig fortæller en historie om, hvem vi er. Få den ultimative rynkebehandlingsguide fra de kosmetiske specialister i Alfa Omega Klinikken.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X