Vælg en side

Foto: @unsplash

Det er lidt af en fangst, som Adeas Privathospitaler har gjort med Marc Jacob Strauss. Idrætskirurg med speciale i avancerede ledbåndsrekonstruktioner.

Før var de seks og nu er de syv ortopæd­kirurger og én mediciner på Adeas Privathospitalers elitehold inden for idrætskirurgi og idrætsmedicin. Nyeste skud på stammen er ortopæd­kirurg Marc Jacob Strauss. Han
kommer med en faglig baggrund fra sine mange år på Ullevaal Sykehus i Oslo, og skal for Adeas stå for nogle af ortopædkirurgiens allermest avancerede ledbånds­­rekonstruktioner: Bageste korsbånd og løse knæskaller.


Medindehaver og idrætskirurg Klaus Bak.

Danmarks bedste ortopædkirurger

Sammen med resten af specialafdelingens hold, som består af Annika Winther, Klaus Bak, Frank Odgaard, Morten Storgaard, Morten Wad og Morten Boesen, skal han fungere som afdelingens konsulent med speciale i førnævnte operationer. Med udsigt til Danmarks største fodboldbane hjælper han og resten af det dygtige team elitesportsudøvere og andre, for hvem sport og motion er en vigtig del af livet, og som har pådraget sig en idrætsskade. På specialafdelingen for idrætskirurgi foretages ca. 2000 operationer om året. Især operationer af menisk-, korsbånd-, knæ-, skulder- og ledbåndsskader.

Præcis diagnose og målrettet behandling

Men selvom man her er i hænderne på Danmarks førende idrætskirurger, gør man mere end at operere. Faktisk forsøger man også helt at undgå det. At stille den rigtige diagnose hurtigt og dernæst lægge en behandlingsplan – fx et særligt træningsprogram lagt af idrætsmedicineren – kan sagtens vise sig at være lige dét, der skal til for at komme sig over overbelastningsskader og ikke mindst lære at undgå dem i fremtiden. Og er operation nødvendigt, så følges der altid op med et forløb hos fysioterapeut. For som ortopædkirurg og medejer Klaus Bak siger det, så er præcisionsdiagnose og rigtig behandling afdelingens absolutte kæphest. Alt sammen noget som Marc Jacob Strauss også kommer til at spille en vigtig rolle i.

Få svar med det samme

Træner du til Triatlon, løber i Dyrehaven, spiller tennis og golf eller cykler, og har du smerter? Få svar med det samme hos Adeas med ultralydsscanner, så du får stillet den helt rigtig diagnose

Besøg NORDs sundhed butikker her:

Eksklusivt vægttab, der virker

Eksklusivt vægttab, der virker

Tab dig med det evidensbaserede vægttabssystem 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, som man i Hørsholm Sundhedshus er uddannede eksperter i. Alene eller i kombination med husets øvrige tilbud om motiverende træning, yoga, samtaler og meget mere, kan du være sikker på at tabe dig.

læs mere
Bliv skadesfri på ti uger

Bliv skadesfri på ti uger

Hvis uheldet er ude, eller du ganske enkelt har ondt i fx nakke, skuldre eller lænd, står AP Sundhedscenter i Charlottenlund klar til at hjælpe inden for 48 timer. Her har de samlet alt det bedste inden for genoptræning – både behandling og træning.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X