Vælg en side

Der kan være flere fordele ved at vælge privat frem for offentlig behandling; fleksibilitet, nærvær og service og minimal ventetid. Adeas Care tilbyder private genoptræningsophold i luksuriøse omgivelser med service som et femstjernet hotel.

 

Privathospitaler lever af glade patienter. Derfor er det afgørende, at personalet gør deres bedste for at få alle patienter til at føle sig trygge og godt behandlet. Adeas gør hver dag en ekstra indsats for maksimal fleksibilitet, nærvær og service.
Adeas Care er et individuelt tilpasset genoptræningsforløb, hvor der er et fast team af dedikerede professionelle sygeplejersker, fysioterapeuter og social- og sundhedsassistenter under hele behandlingsforløbet. Adeas Care lægger vægt på, at der skal være tid til at tage sig personligt af den enkelte patient, og tror på, at det bedste resultat under et rehabiliteringsophold sker med professionel og omsorgsfuld pleje i smukke og eksklusive omgivelser.

Adeas kan købe den nyeste teknologi og er ikke afhængige af offentlige indkøbsaftaler.

 

Adeas Care – genoptræning og aflastning i luksusomgivelser

Adeas Care er en genoptrænings- og aflastnings­afdeling, hvor målet er, at opholdet ikke føles som en traditionel hospitalsindlæggelse. Adeas ønsker at skabe en særlig ånd på deres Care afdeling, hvor den gode stemning, den professionelle tilgang og den personlige omsorg mærkes fra første møde. Muligheden for at have pårørende hos sig under genoptrænings­opholdet er ekstra relevant i en tid med coronahensyn.

 

Johanne Sand, afdelingssygeplejerske, Adeas Care & Privat Sygepleje forklarer:
– Hos Adeas Care arbejder vi med, at personalet ikke bare skal være særdeles fagligt dygtige, men også være serviceorienterede. Vi er et privathospital, men servicen er som et femstjernet hotel. Selve opholdet finder sted i luksuriøse omgivelser, og man vågner op i eget tempo i smagfuldt indrettede værelser, mens man har udsigt ud over Øresund. Pårørende kan også få plads, hvilket lige nu er ekstra relevant på grund af corona. Vi har egen kok, og ønsker man lidt god rødvin til maden, kan det også lade sig gøre. Ja, vi bestræber os på, at alt skal kunne lade sig gøre. Ønsker man samme professionelle pleje i eget hjem, tilbyder Adeas dette i form af skræddersyede forløb, hvor patienten får tilknyttet sin egen private sygeplejerske.

 

Adeas Care

Adeas tilbyder luksuriøse genoptræningsophold i historiske rammer tæt på skov og strand. Der er også plads til ægtefæller og pårørende i de store værelser, hvilket gør Adeas ekstra relevant i en tid med corona hensyn:

  • Genoptræning
  • Aflastning og omsorg
  • Omsorg
  • Pleje efter operation eller sygeforløb
  • Ophold for pårørende

Besøg NORDs klinikker her:

Farvel til furer og rynker fra næse til mund

Farvel til furer og rynker fra næse til mund

Fylde er in. Det gælder også i ansigtet, som i takt med alderen lige så stille mister fedtet og ungdommens æblekinder. Få fylden tilbage hos specialisterne på Jagtvej. Kender du det? Tyngden og fylden, der tidligere var i kinderne og den øverste del af ansigtet drager sydpå. Det skaber furer fra næse og mund – de såkaldte nasolabiale linjer – som giver et træt og fladt udseende. Men det er der heldigvis råd for. Det fortæller hudterapeuten og bioanalytikeren Zina Al-Hamadani, der sammen med sin mand, special­lægen Muhammad Al-Hamadani driver den højt respekterede Midase Clinic på Jagtvej på Nørrebro.

læs mere
Naturlig smuk med plastikkirurgi

Naturlig smuk med plastikkirurgi

NORD kickstarter her den første af en række artikler om myter, facts og muligheder inden for plastikkirurgi sammen med Trine Foged Henriksen. Speciallæge, Ph.d., og ansvarlig for plastikkirurgien på Søernes Privathospital.
Lige ud til Søerne i København, ligger en stor, fornem bygning på Martinsvej. Søernes Privathospital står der på ind­gangs­partiet, og indenfor er alt diskret, indbydende og nyrenoveret. Her er Trine Foged Henriksen ansvarlig for plastikkirurgien. Smilende og fuld af overskud. Og ikke mindst naturlig smuk. Jeg har ingen anelse om hendes alder, men jeg ved, hun bl.a. har fået Feminas Kvindepris for sit arbejde med Mammaregisteret i 1999. Et register bestående af data fra 18.000 kvinder med kosmetiske eller rekonstruktive brystoperationer, som dels har dannet grundlag for mange viden-skabelige studier af de teknikker og implantater, man bruger i dag, og dels givet kvinder mulighed for at søge videnskabelig dokumentation om risici ved kosmetiske brystoperationer.

læs mere
Få en smuk næse

Få en smuk næse

AGATA Nordsjællands Privathospital har stor erfaring og ekspertise i at operere næser. Også dem der er mislykkedes andre steder. Næsen er bare ikke til at komme udenom. Den sidder midt i ansigtet, og kan man ikke forlige sig med den, kan man få den opereret. Men det er ikke et helt ukompliceret indgreb, og derfor er det vigtigt, at man kun benytter sig af de bedste kirurger. AGATA er en plastikkirurgisk special­­lægeklinik og privathospital med mere end 15 års erfaring i kosmetiske operationer og injektions- og laserbehandlinger i henholdsvis Frederikssund og Hellerup. Er drømmen en ny næse, skal du til Frederikssund.

læs mere

error: Content is protected !!
X