NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Der kan være flere fordele ved at vælge privat frem for offentlig behandling; fleksibilitet, nærvær og service og minimal ventetid. Adeas Care tilbyder private genoptræningsophold i luksuriøse omgivelser med service som et femstjernet hotel.

 

Privathospitaler lever af glade patienter. Derfor er det afgørende, at personalet gør deres bedste for at få alle patienter til at føle sig trygge og godt behandlet. Adeas gør hver dag en ekstra indsats for maksimal fleksibilitet, nærvær og service.
Adeas Care er et individuelt tilpasset genoptræningsforløb, hvor der er et fast team af dedikerede professionelle sygeplejersker, fysioterapeuter og social- og sundhedsassistenter under hele behandlingsforløbet. Adeas Care lægger vægt på, at der skal være tid til at tage sig personligt af den enkelte patient, og tror på, at det bedste resultat under et rehabiliteringsophold sker med professionel og omsorgsfuld pleje i smukke og eksklusive omgivelser.

Adeas kan købe den nyeste teknologi og er ikke afhængige af offentlige indkøbsaftaler.

 

Adeas Care – genoptræning og aflastning i luksusomgivelser

Adeas Care er en genoptrænings- og aflastnings­afdeling, hvor målet er, at opholdet ikke føles som en traditionel hospitalsindlæggelse. Adeas ønsker at skabe en særlig ånd på deres Care afdeling, hvor den gode stemning, den professionelle tilgang og den personlige omsorg mærkes fra første møde. Muligheden for at have pårørende hos sig under genoptrænings­opholdet er ekstra relevant i en tid med coronahensyn.

 

Johanne Sand, afdelingssygeplejerske, Adeas Care & Privat Sygepleje forklarer:
– Hos Adeas Care arbejder vi med, at personalet ikke bare skal være særdeles fagligt dygtige, men også være serviceorienterede. Vi er et privathospital, men servicen er som et femstjernet hotel. Selve opholdet finder sted i luksuriøse omgivelser, og man vågner op i eget tempo i smagfuldt indrettede værelser, mens man har udsigt ud over Øresund. Pårørende kan også få plads, hvilket lige nu er ekstra relevant på grund af corona. Vi har egen kok, og ønsker man lidt god rødvin til maden, kan det også lade sig gøre. Ja, vi bestræber os på, at alt skal kunne lade sig gøre. Ønsker man samme professionelle pleje i eget hjem, tilbyder Adeas dette i form af skræddersyede forløb, hvor patienten får tilknyttet sin egen private sygeplejerske.

 

Adeas Care

Adeas tilbyder luksuriøse genoptræningsophold i historiske rammer tæt på skov og strand. Der er også plads til ægtefæller og pårørende i de store værelser, hvilket gør Adeas ekstra relevant i en tid med corona hensyn:

  • Genoptræning
  • Aflastning og omsorg
  • Omsorg
  • Pleje efter operation eller sygeforløb
  • Ophold for pårørende

Besøg NORDs klinikker her:

Alfa Omega Klinikken fylder 10 år

Alfa Omega Klinikken fylder 10 år

Her fortæller Mitte Skjold om den rejse, det har været at åbne en lægefaglig æstetisk klinik med naturligt udseende skønhedsforandringer til glæde for kvinder og mænd på tårnhøjt niveau.

læs mere
Hvorfor smiler du ikke?

Hvorfor smiler du ikke?

Få det smil, du altid har drømt om, med Invisalign. Tandlæge Heidi Lund har dygtiggjort sig i kosmetiske tandbehandlinger, og hun er en af Danmarks førende Invisaligntandlæger.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X