Vælg en side

Eget værelse med havudsigt, en kok der laver sund og velsmagende mad og et håndplukket personale. Blot nogle af de ingredienser der udgør unikke Adeas Care i Skodsborg.

 

Forestil dig, at du har fået en ny hofte, og i stedet for at blive hjemsendt, som de fleste hofteopererede bliver dagen efter operationen, ankommer til et lyst og skønt sted, nær skov og strand, i lækre indrettede omgivelser, der leder tankerne hen på New Hampshire-stilen, hvor du af et kompetent og engageret personale bliver tiltalt gæst og ikke patient. – Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte med skræddersyede forløb, der altid inkluderer to daglige individuelle træningsforløb med vores fysioterapeuter, lyder det fra afdelingssygeplejerske Johanne Sand.

 

Adeas Care ligger smukt i rekreative omgivelser ud til Øresund.

 

Opfylder mange forskellige behov

Sammen med et team af sygeplejersker og fysioterapeuter, alle håndplukket for deres erfaring, specialer og menneskelige kvaliteter, hjælper hun dagligt op til 18 gæster igennem mange forskellige genoptræningsforløb. Først og fremmest rehabilitering og genoptræning efter operationer og i forbindelse med sygdom. Mange ældre benytter også Adeas Care til at genvinde styrken efter fald i hjemmet. Og har man brug for yderligere hjælp, står et tilknyttet team af privatsygeplejersker klar til at fortsætte den eksklusive pleje i hjemmet.


Sund og lækker mad – og et glas vin, hvis du ønsker det.

 

Holistisk pleje af krop og sjæl

Adeas Care er en del af privathospitalerne Adeas, der bl.a. er rykket ind i det tidligere badesanatorium i Skodsborg. Følelsen af badehotel fornægter sig heller ikke i de eksklusive omgivelser, hvor flere af gæsterne er stamgæster fra dengang. Mennesker, der stadig kommer for at lade op. Af hvilken årsag man end kommer, får alle et privatværelse med havudsigt. De pårørende kan også bo her, og hver dag tilberedes sund og lækker mad af husets kok. Og du kan ønske alt fra veganske retter til danske klassikere og østers. Du kan spise på eget værelse eller nyde selskabet med de øvrige gæster i den smukke dagligstue, hvor der også er ugentlige musikalske indslag. Du kan også få ordnet hår, træne med en fysioterapeut og meget mere. Som Johanne Sand forklarer det tilbyder Adeas Care en holistisk tilgang til det at være syg og få det bedre. Kroppen og sjælen får luksusomsorg 24/7.

 

Adeas Care

Danmarks nye privathospitalskæde i Skodsborg og i Parken på Østerbro. Alle afdelingerne drives ud fra de tre nøglebegreber: Eksklusivitet, kompetence og tryghed.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

High-end plastikkirurgi og skønhedsbehandlinger

High-end plastikkirurgi og skønhedsbehandlinger

High-End plastikkirurgi og skønhedsbehandlinger. – Vores kunder skal have det bedste af det bedste, når de beslutter sig for et indgreb som fx et facelift, en næseoperation eller en kosmetisk behandling, men vores priser er ikke højere, siger Aneela Tareen, som er leder af den nye klinik i Hellerup, AGATA Aesthetics. Hun ejer klinikken sammen med sin mand, klinikchef og speciallæge Abdul Tareen.

læs mere
Adeas privathospitaler

Adeas privathospitaler

Behandling af astma, allergi og lungesygdomme uden ventetid Adeas privathospitaler tilbyder nu hurtig og effektiv undersøgelse og behandling af astma, allergi, KOL og andre lungesygdomme på højeste faglige niveau. Du kan blive behandlet både som privat person, gennem sundhedsforsikring eller via det offentlige sundhedsvæsen.

læs mere
error: Content is protected !!
X