Vælg en side

A Hereford Beefstouw er rykket ind i Skovshoved Hotels restaurant, hvor man ønsker at sætte sit kvalitets-fingeraftryk – med respekt for hotellets og restaurantens historie.

De gule væglamper i havestuen er nok det mest provokerende anderledes ved A Hereford Beefstouws nye indretning, som den kom til at tage sig ud, da kæden i februar indtog Skovshoved Hotels restaurant. Fem dage var der lukket, før de genåbnede med nyt menukort, ny indretning med vægt på lækkert design og ny kunst på væggene.

– Vi ønsker at respektere hotellet, som så mange i lokalområdet har stærke følelser for, fortæller kædens
direktør, Lars Damgaard, og slår ud med hånden hen imod de fine gamle lokaler.


Direktør Lars Damgaard og daglig leder Jakob Rasmussen.

Balance mellem nyt og gammelt


– Derfor har vi fx ikke, på nuværende tidspunkt, lavet salatbaren, som ellers er en vigtig del af vores restauranter. Vi kan ikke finde en placering, som passer til lokalet.

Sådan har A Hereford Beefstouws overtagelse hele vejen igennem været en balance mellem den gammelkendte restaurant og kædens kvalitets-koncept. Selskabslokalet med plads til ca. 150 gæster kører videre helt uforandret både med hensyn til menuer og indretning.

Restauranten ligger indbydende i det tidlige forårs-lys. En tjener dækker bordene og gør klar til dagens frokost og efterfølgende middag. Han rykker lidt rundt på de forskellige typer af Wegnerstole og placerer de tunge specialdesignede salt- og pebersæt på hvert enkelt bord.

Smørrebrød og bøffer


– Til frokost kan man, foruden alle de lækre retter på aftenkortet, fx også bestille smørrebrød som hønsesalat eller æg og håndpillede rejer, for det er det, gæsterne fortsat gerne vil have her, fortæller daglig leder Jakob Rasmussen.

Frokostkortet er specielt for restauranten i den mere end 45 år gamle kæde, som nu består af i alt 16 restauranter – 12 i Danmark, en i Sverige, en i Grønland og to i Australien, hvor man også selv op-drætter en stor del af det kød, restauranterne serverer. På kortet finder du også smagfuldt, krog-modnet finsk oksekød.

A Hereford Beefstouw har nemlig altid handlet om førsteklasses oksekød. Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill er essensen af A Hereford Beefstouw.


En A Hereford Beefstouw-klassiker: T-Bone af finsk, krogmodnet oksekød med pommes frites.


Stegt helleflynder med brunet smør-blanquette og saltbagt selleri toppet med bronzefennikel.


Valrhona chokoladedesserten med ganache, sorbet, krystalliseret mørk chokolade, marengs og havtorn.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.