Vælg en side

Gør bryllupsplanlægningen til en glædelig og spændende tid. Find inspiration her. NORD Magasinet giver dig 8 gode råd, til når du skal forberede den store dag.

1. Tiden er alfa og omega
Du kan aldrig gå i gang for tidligt. Også selvom du ’bare’ skal til Las Vegas og giftes. Herhjemme kan der være helt op til to års ventetid på de populære locations.

Bryllup forberedelse

2. Slot eller have?
Skal det være slotsudtrækket over en weekend eller grøftekantsbrylluppet i en have? Tænk ud af boksen, når stedet for jeres fest skal findes.

Bryllup NORD Magasinet

3. Bryllupsarrangør
Skal/skal ikke? I dag benytter flere og flere sig af en bryllupsarrangør. Dog skal man ikke kimse af den hjælp, man kan få fra venner og familie. Uanset hvad,  er det en god idé at overlade en eller flere opgaver til andre.

SBS Bryllups arrangører

4. Kjolen
Bryllupsmoden anno 2018 siger kjoler i bløde materialer med slidser, prinsessekjoler, de todelte, korsetkjolerne, flæser og blonder og de mere vovede med fjer, lårkort og nedringede rygge.

bryllupskjolen NORD Magasinet

5. Blomster
Den lille buttede rokokobuket er sød, men også en anelse kedelig. Divabruden bør stile efter en buket formet som en fjerboa og til vintagebruden er naturbuketten skøn.

Blomsterbuket bryllup

6. Tema
Det er hot med tema. Mulighederne er uendelige. Fra Star Wars-tema til filmnørderne til romantisk white wedding som Hollywood-stjernerne, hvor gæsterne skal være klædt i hvidt. Dresscode er oplagt til at ryste gæsterne sammen.

Bryllupstema

7. Takt og tone
Noget gammelt, nyt, lånt og blåt. Talerækkens regler, hvem sidder hvor i kirken og må parret se hinanden dagen før brylluppet? Der er et hav af regler. Få styr på dem og vælg selv, hvilke du vil overholde.

Bryllup Takt og tone

8. Bryllupsrejsen
Hånden på hjertet: Bryllupsplanlægning er stadig mest brudens bord. Så hvorfor ikke overlade planlægningen af bryllupsrejsen til gommen. Et sted skal kvinderne jo slippe tøjlerne.

Bryllupsrejse NORD Magasinet

Besøg NORD’s Modebutikker her:

Fest i en coronatid

Fest i en coronatid

Hvordan holder man bryllupsfest, konfirmation, rund fødselsdag og andre af livets fester med restriktioner? Vi giver dig nogle bud på, hvordan du kan fejre begivenheder og stadig tage alle tænkelige hensyn.

læs mere

error: Content is protected !!
X