NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Om du ønsker hverdags eller festmakeup, så vil jeg her komme med nogle makeup tips, som vil hjælpe dig med at opnå et smukt makeuplook.

 


1.

Det er meget vigtigt at have den rigtige base. Huden er dit fundament og for at opnå en smuk og glødende hud, skal din hud være velplejet.  Brug derfor en meget fugt–givende dagcreme, og du kan med fordel blende lidt illuminator, som giver ekstra glow. @embryolisse ansigtscreme er en god creme under din makeup.

2.

Hvis du ønsker en let og naturlig makeup, kan du bruge mineralpudder ellers en flydende “Tinted moisturiser”, som giver en let dækning og gør huden mere jævn.

3.

Med en concealer kan du derefter “spot correcte” de steder, der kræver mere dækning. Brug tid på at blende produktet ind i huden, så du samtidig opnår mere holdbarhed og flot finish.

4.

Hvis du ønsker at dit ansigt får mere karakter, kan du bruge contourteknikken. Mørke produkter trækker tilbage, og lyse produkter fremhæver. For defineret kindben lægges contouren lige under kindbenet, og highlighteren på kindbenet for at fremhæve kinderne.

5.

Ønsker du et frisk og naturligt look, så brug en cremet blush. Det giver liv til huden. Hvis du ønsker fokus på læberne, så hold øjnene naturlige, og du kan nøjes med en god mascara og lidt shine på øjnene som vores smukke model Cecilie.

Få mere makeup-inspiration på vores Instagramprofil@styledbykhatera

 

Khatera faizzad
er freelance makeupartist og iværksætter bosat i Aarhus. Hun har sit eget hair extensions brand og har samtidig specialiseret sig i brudestyling igennem 14 år. Følg hende på instagram@styledbykhatera eller se på www.bykhatera.dk

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X