Vælg en side

Makeup og styling giver os et rigtig godt selvtillidsboost. Ligesom du træner og spiser sundt for dit velvære, er det ligeså vigtigt, at vi plejer vores ydre.

En flot make-up kan fremhæve alle de smukke vinkler i dit ansigt, men det kan være svært at vide hvordan. Derfor er det en god investering, hvis du bliver oplært i at lave din egen makeup hos en professionel. Men nu prøver jeg at give dig nogle uundværlige tips som er det første skridt.

1.

Glem aldrig dine bryn. Det fremhæver dine øjne. Få dem rettet jævnligt, fyld hullerne ud med en bryn pencil og brug en brow gel, for at holde dem på plads.

2.

Hav altid en gloss og en lipliner i samme farve som dine læber i tasken. En læbeblyant holder meget længere end en læbestift. Du vil derfor have farve på læberne dagen lang og dine læber vil se fyldigere ud. Lidt lipgloss oveni gøre det endnu mere sensuelt

3.

Virker du lidt træt, så gør concealer underværker for et friskt udseende. Kom lidt concealer under øjnene, lade det sidde i et minut, og fordel det med din beautyblender.

4.

At bruge mascara kan vi alle finde ud af. Husk altid at give øjenvipperne et svaj med en vippebukker, det giver en illusion af, at du har fyldige og længere vipper.

Khatera faizzad
er freelance makeupartist og iværksætter bosat i Aarhus. Hun har sit eget hair extensions brand og har samtidig specialiseret sig i brudestyling igennem 14 år. Følg hende på instagram@styledbykhatera eller se hendes hjemmeside www.bykhatera.dk

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Skru op for farverne

Skru op for farverne

Så skal der gang i farvepaletten. Vinterhud er festhud, og den skal have farver med knald på. Øjne, læber og negle er i fokus, og huden skal være det lækreste baggrundslærred. Fugtmættende foundations er et must. IDUN Nordic Veil Foundation Disa 279 kr. IDUN Minerals Gull Mascara 199 kr. Goldfield and Banks Silky Woods horisontal EDP 100ml 1.450 kr. Nailberry Golden Hour 165 kr. Nailberry Rouge 165 kr. Nailberry Viva la Vegan 165 kr. Yves Rocher Lipstick Rouge Dahlia Limited Edition 99 kr. Yves Rocher 7 Eyeshadows Palette Winter Roses Limited Edition
169 kr.

læs mere
Peel huden yngre

Peel huden yngre

Ny avanceret cellefornyelse i verdensklasse Trænger huden til en cellefornyende opstrammer? Med antiinflammatoriske og plejende ingredienser og antiage-effekt? Så er nyheden Active Peel System fra iS CLINICAL et lille mirakel. Og så fylder de små peelingservietter intet i rejsetasken. Glem alt om skrappe syrer i kampen mod døde hudceller. iS CLINICAL har netop lanceret et klinisk avanceret peeling-system, der renser, reparerer, fugter og beskytter huden i to hurtigtvirkende trin. En komplet og meget skånsom behandling, baseret på aktive botaniske ingredienser, der er designet til at polere huden til perfektion. Resultatet er en blød, hydreret hud, en forbedret hudtone og tekstur og et mere ungdommeligt udseende.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X