Vælg en side

Makeup og styling giver os et rigtig godt selvtillidsboost. Ligesom du træner og spiser sundt for dit velvære, er det ligeså vigtigt, at vi plejer vores ydre.

En flot make-up kan fremhæve alle de smukke vinkler i dit ansigt, men det kan være svært at vide hvordan. Derfor er det en god investering, hvis du bliver oplært i at lave din egen makeup hos en professionel. Men nu prøver jeg at give dig nogle uundværlige tips som er det første skridt.

1.

Glem aldrig dine bryn. Det fremhæver dine øjne. Få dem rettet jævnligt, fyld hullerne ud med en bryn pencil og brug en brow gel, for at holde dem på plads.

2.

Hav altid en gloss og en lipliner i samme farve som dine læber i tasken. En læbeblyant holder meget længere end en læbestift. Du vil derfor have farve på læberne dagen lang og dine læber vil se fyldigere ud. Lidt lipgloss oveni gøre det endnu mere sensuelt

3.

Virker du lidt træt, så gør concealer underværker for et friskt udseende. Kom lidt concealer under øjnene, lade det sidde i et minut, og fordel det med din beautyblender.

4.

At bruge mascara kan vi alle finde ud af. Husk altid at give øjenvipperne et svaj med en vippebukker, det giver en illusion af, at du har fyldige og længere vipper.

Khatera faizzad
er freelance makeupartist og iværksætter bosat i Aarhus. Hun har sit eget hair extensions brand og har samtidig specialiseret sig i brudestyling igennem 14 år. Følg hende på instagram@styledbykhatera eller se hendes hjemmeside www.bykhatera.dk

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.