Vælg en side

54-årige Dorte fik Alfa Omega Klinikkens unikke kombinationsbehandling med filler skinbooster og dermapen. En behandling, der trækker år fra dit ansigt, uden at det bliver kunstigt at se på. FREUND stod for makeup og hår til fotograferingen.

 

 

Da Dorte henvendte sig til Alfa Omega Klinikken, var det med et klart ønske om at se friskere ud. Som ansigtshuden efter en virkelig god nats søvn. Det var dog vigtigt for hende, at resultatet skulle være naturligt.
– Jeg ville ikke ligne en kvinde i 30’erne, men mig selv, bare med mere glød og friskhed.
Indehaver af Alfa Omega Klinikken, kosmetisk syge­plejerske Mitte Skjold, anbefalede derfor Dorte en kom­binationsbehandling med Juvederm og Dermapen.

 

Mirakler med Juvederm og Dermapen

Juvederm er en af markedets mest anerkendte fillers, som booster huden, giver glød og volumen, og hvis indhold af hyaluronsyre har en kollagefremmende effekt. Dermapen4 er den mest avancerede micro-needling, som ved hjælp af små bitte nåle stempler et vitaminspækket serum ind huden. Behandlingen opstrammer huden, gør grove porer fine, reducerer linjer og optimerer hudens friskhed.
– Disse to meget potente og stadig skånsomme be-handlinger kan i kombination med hinanden virkelig skabe nogle af hverdagens små mirakler for både mænd og kvinder, der uden at se kunstige ud får et yngre og friskere udseende, siger Mitte Skjold, der især anbefaler kombinationsbehandlingen til en 45+ hud.

 
Rynker reduceret og frisk hud med glød

Dorte fik et behandlingsforløb på tre gange. 4 ml Juvederm Volite (skinbooster) fordelt på midter-ansigt, hage og kæbelinje, der af to omgange udføres med 14 dage mellem hver. Efter 2 uger udføres Dermapen-behandlingen. Sidstnævnte gør huden rød lige efter behandlingen.
– Det dulmes med en særlig creme og forsvinder efter et par dage – hvor skinboosteren blot gør huden lækker at se på det med samme. Mitte forklarer, at det særlige er, at behandlingen arbejder i huden på sigt. En friskhed og glød, som holder i seks måneder, og gør man det et par gange om året, vil huden blive ved at se yngre ud. Men hvad siger Dorte selv?
– Jeg ikke bare ser friskere ud og har fået mere glød, men linjerne omkring munden er også reduceret. En naturlig forandring, som mine omgivelser, uden at de helt kan sætte en finger på, hvad der er sket, ivrigt kommenterer.

Vil du også se 10 år yngre ud?

Prøv den samme kombinations­behandling som Dortes. 4 ml Juvederm Volite (skinbooster af to omgange) + 1 behandling med dermapen af fuldt ansigt og hals.

Normalpris 10.900 kr. NORD-pris 9.900 kr.

Tilbuddet gælder til og med august 2020.


error: Indhold er beskyttet.