Vælg en side

ECCO SHAPE er udviklet til at give et komfortabelt fundament til højhælede sko og indeholder et bredt udvalg af skovarianter og hælhøjder, der passer til enhver lejlighed.

ECCO SHAPE – gennemtænkt komfort
Ligegyldigt hvilken højde hæl du har behov for, giver alle modeller i ECCOs SHAPE-kollektion AW17 dig stil, elegance og komfort, der holder dagen igennem. Fra pumps til fest til støvletter til hverdag – alle er de lavet af overlæder af den højeste kvalitet og til modebevidste kvinder, der tror på, at de har ret til at udtrykke sig uden at gå på kompromis med moderne komfort.

SHAPE har tre hovedkategorier, som passer til din livsstil – OFFICE, CASUAL og FORMAL – og benytter en hælteknologi udviklet til at give en blød og elegant oplevelse i hvert eneste skridt, du tager. I hver enkelt sko er flere unikke ECCO-innovationer inkluderet – et anatomisk formet skaft ved hjælp af blød FLUIDFORM™-teknologi, en anatomisk formet sål og en ”gemt” hæl, der giver indtryk af en hællængde 15 millimeter længere, end den rent faktisk er. ECCOs sko med hæl giver exceptionel komfort og støtte.

TIDSLØSE ÆSTETIK ECCOs alsidige SHAPE-teknologi findes i et bredt udvalg af modeller. Den nye AW17-kollektion er kendetegnet ved sin tidløse æstetik, som så er tilføjet ECCOs fortolkning af ikoniske skotyper.

Jo mere komfortabel hælen er, jo oftere og jo flere steder vil du gerne have skoene på.

Besøg NORD’s Modebutikker her:

error: Content is protected !!
X