Vælg en side

Når man først har været i det prisvindende Rotunden Hellerup Foodmarket, så er det ret svært at handle ind andre steder. Lær mere om luksussupermarkedet med Københavns og omegns største varesortiment.

Seneste pris – Slagterprisen


Siden Rotunden, som supermarkedet hedder blandt kunder og medarbejdere, satte sig i førertrøjen som Hellerups luksussupermarked nummer 1, har de vundet priser. Hvert år uddeler erhvervs-organisationen Landbrug & Fødevarer priser til danske supermarkeder i forskellige kategorier. I 2017 fik Rotunden Slagteri-prisen og året før Mejeri-prisen. Slagteri-prisen blev tildelt ud af et skarpt felt på 21 nominerede, og var baseret på mystery shoppers oplevelser i butikken.

Vineksperter med 2000 vine


Rasmus Vejbæk-Zerr, der selv er en passioneret vinelsker og uddannet sommelier, har tre vineksperter til at rådgive om vin. Og der er meget af den. Hele 2000 forskellige slags vine og 160 forskellige mousserende, hvor halvdelen er champagne. De tre vineksperter holder deres viden ajour på årlige vinmesser og har hvert deres specialistområde og personlige kunder.


22.000 varenumre


Når du køber ind i Rotunden, har du hele 22.000 varenumre at vælge i mellem. Til sammenligning har andre supermarkeder 8000 varenumre.

Passionerede medarbejdere skaber unik stemning


Det er godt købmandskab i kombination med moderne ledertalent, når butiksbestyrer og medejer af driftsselskabet Dagrofa, Rasmus Vejbæk-Zerr, giver sine medarbejdere masser af ansvar. For trives medarbejderne, lægger de passion i arbejdet og det smitter af på kunderne. Rotunden Hellerup Foodmarket har 130 ansatte, hvoraf flere har været der i mere end 10 år. Man arbejder i teams og gør en dyd ud af, at have fagspecialister inden for vin, ost og delikatesser, kød, frugt og grønt.

 

 

Eneste supermarked uden kø


Køkultur findes ikke i Rotunden, for der er ingen køer. Politikken er nemlig, at enhver kunde skal ekspederes med det samme.

Økologisk supermarked


Der er faktisk ikke mange der ved det, men Rotunden har et kæmpe udvalg af økologiske varer. Hele 3000 økologiske varenumre findes på hylderne og det er langt mere end andre supermarkeder med en økologisk profil.

Rotunden Hellerup Foodmarket
Strandvejen 64
Hellerup
Telefon 39 45 11 00
rotunden.com

Åbningstider
Mandag – Fredag: 9-20
Lørdag: 8-18
Søndag: 9-18

Besøg NORD’s Gastro butikker her: