Vælg en side

Fantastisk skøn kage, der smager af appelsin, mandler og kokos.

Kokketid: 15 min. Komfurtid: 2 timer. Bagetid: 45 min.

Du skal bruge:

3 økologiske appelsiner, 400 g mandler, blendet til mel, 60 g kokosmel, 200 g flormelis, 2 tsk. bagepulver, 3 æg, Appelsinsirup, 2 hele appelsiner, 80 g sukker, Pynt Ristede kokosflager.

•  Skyl og kog de hele appelsiner i vand i 2 timer. Afkøl helt.

•  Flæk dem og fjern kerner, blend dem til en fin pure.

•  Tænd ovnen på 180 grader.

•  Bland mandelmel med kokosmel, flormelis og bagepulver og vend det i appelsinpuréen. Rør æggene i et af gangen.

•  Hæld dejen i en smurt randspringform (24 cm).

•  Bag kagen ca. i 45 minutter.

•  Tilbered appelsinsirup mens kagen bager: Pres de to appelsiner og kog saften med sukker, til en tyk sirup (ca. 3 minutter).

•  Rist kokosflagerne på en tør varm pande

•  Når kagen er færdig, prikkes den med en gaffel og overhældes med appelsinsirup.

•  Drys med kokosflager.

Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer. Det jeg brænder allermest for er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter.  Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

camilla Lawes

 

error: Content is protected !!
X