Vælg en side

Med inspiration fra Lapland har ECCO skabt disse super casual nye støvler kaldet ECCO UKIUK. Mesterligt udført og et musthave for aktive kvinder med god stil.

Der er dømt afterskiing i byen med ECCOs UKIUK. En støvle som forener luksuriøst feminint design med sportslige toner. En ny klassiker til garderoben. ECCO UKIUK er oplagt at hoppe i, når du skal mødes med vennerne, efter pilates eller når du skal ordne et par ærinder, inden du kan slappe helt af efter en lang dag. Brug dem til at understrege den enkle og feminine casual luksus-stil eller helt low-key til jeans.

ECCO UKIUK, VOLLUTO
1.300 kr.

ECCO UKIUK, BLACK
1.300 kr.

Enestående komfort
Når det gælder komfort er de også helt i top. Lavet af Nubuck-læder og fyldt med ægte lammeskind og uld, giver ECCO UKIUK-støvlen en blød og fantastisk affjedring. De er simpelthen ekstremt rare at have på, selv efter lang tid. En komfort som yderligere forstærkes af den indsprøjtede PU-sål, som giver en langtidsvirkende støddæmpning og gør den ekstra enestående i forhold til

komfort. Fås lige nu i efterårs- og vinterfarverne: En tidløs sort eller classic tan Volluto – dvs. en klassisk læderbrun. ECCO UKIUK-kollektionen er ekstremt alsidig, og passer perfekt til både de sprøde efterårsaftener som de friske forårsmorgener.

ECCO

En af verdens førende sko-brands, som kombinerer stil og komfort, og hvis store succes er bygget på god pasform og kvalitetslæder. ECCO ejer og styrer alle led i produktionskæden. Fra garverier til skofremstilling, engros og detailhandlen. ECCOs produkter sælges i 88 lande fra over 2.000 ECCO-butikker og mere end 14.000 salgssteder. ECCO er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i Danmark i 1963, og i dag beskæftiger mere end 20.000 mennesker verden over.

ecco.dk

Besøg NORD’s Modebutikker her:

error: Content is protected !!
X